Westcoast Construction Show i Varberg, en lyckad entreprenadmässa och familjefest.

Westcoast Construction Show (WCCS), som arrangerades lördagen den 11 juni i Varberg vid Susvindsvägens industriområde och omkring Rondellen Maskin ABs depå blev en riktig succé och familjefest.

Området sträckte sig längst hela Susvindsvägen med grävmaskiner, lastbilar, företagsmontrar och både gamla och nya bilar stod uppradade. Maskiner andra fordon och stora däck upp visades upp och det fanns livemusik, mat och annat på området.

Gripen Wheels på plats med Detaljdäck i Varberg AB.
Thony Ljungh från Gripen Wheels var på plats tillsammans med vår återförsäljare och samarbetspartner Detaljdäck i Varberg AB. Thony hade med entreprenaddäck från Gripen Wheels fabrikat BKT, HILO och  WESTLAKE samt en hel del fina give aways till  stora och små besökare.

Det fanns ett 50 tal utställare på plats och mässan var välbesökt hela dagen. Målet vara att skapa en folkfest för alla åldrar och en mässa i Varberg för entreprenörer och sett till uppslutningen under lördagen ser dt ut som att arrangörerna lyckats.

Inför nästa år har det redan kommit in 117 anmälningar från olika leverantörer om deltagande på mässan och man planerar redan nu nästa års mässa.

” Det har eskalerat totalt. Tanken var först att vi bara skulle vara i Rondellens depå men vi får inte plats. 70 företagare är här och det kom nästan från ingenstans”
Säger Viktor Finnberg, en av initiativtagarna, från Lillgrävarn AB.

“Vi ville ordna något för alla men framförallt barn. Det är inte alla som har råd att åka iväg på stora aktiviteter, särskilt inte i dessa tider, och det var viktigt för oss att det var gratis. Det har växt fram väldigt snabbt och vi har fått fantastisk respons”
Säger Samuel Lundberg från Rondellen maskin.
(Källa Hallands Nyheter).

På scenen uppträdde Chris Kläfford samt Mojje & partybandet och det grillades hamburgare av team Hell Yeah BBQ. Varberg för liv, som är en förening som på helt ideell basis kämpar för att stötta cancerdrabbade barn och deras familjer, hade ställt dit hoppborgar för de små.

Vi riktar ett stort tack till arrangörerna samt till vår samarbetspartner Detaljdäck i Varberg och till alla andra utställare, medverkande företag samt inte minst dem som besökte mässan.

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap