Tävling – Vinn pressgarn och rundbalsnät!

Balningssäsongen närmar sig med stormsteg. För att verkligen kicka igång arrangerar Tama en tävling med serien TamaCycle.

TamaCycle var fjolårets stora balningsnyhet, då det lanserades som världens första garn med återvunnet material från fältet. Cycle-serien ses som ett stort steg i den resa Tama gör för mer hållbar balning. Det har varit självklart att ta de beslutsamma steg som krävs, mot hållbar balning, eftersom Tama startades av lantbrukare och alltid behållit sin koppling till naturen, samtidigt som man leder balningsbranschen framåt.

Ett gott exempel vi kunde berätta om härom veckan är den balning Bollerups Lantbruksskola hade med TamaCycle under premiäråret. En skola för framtidens lantbrukare som använder framtidens pressgarn. Den typen av framgångssagor kommer bli fler när hållbarheten i balbranschen växer. När det kommer till produkterna som ska leda denna förflyttningen framåt är det Tama och TamaCycle som leder vägen.

Genom att anordna tävlingen kring Cycle-serien ser Tama även möjlighet för fler att få upp blicken för detta innovativa produkt.
Tävlingen startar 17 mars och löper fram till 31e maj.
För chans att vinna klickar man på länken nedan, fyller i sina formuläret och hålla tummarna.

Länk till tävlingen

Stort lycka till!

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap