Morgondagens investeringar i matsystemet – missa inte AGFO Talk 27 maj!

Var går pengarna som ska säkra framtidens hållbara matsystem? Det har blivit dags att prata investeringar tillsammans med forskare, investerare och entreprenörer. Välkommen till AGFO Talk som arrangeras den 27 maj av LRF Medias dotterbolag AGFO.

Det är hett bland investerare att ge sig in i matsystemet. Alla pratar hållbara investeringar – men vad innebär det för matsystemet? Matsvinn, minskad biologisk mångfald och resursslöseri är några av framtidens hållbarhetsutmaningar som behöver lösas.

Under 75 minuter kommer LRF Media ägda AGFO att djupdyka i morgondagens investeringar i matsystemet, ta reda på vad som krävs för att väcka investerarnas intresse, syna vilka områden som lockar cash – men även vilka hållbarhetsutmaningar som går under radarn och ännu saknar kapital.

Välkommen att anmäla dig kostnadsfritt här. Sändningen kommer också att finnas tillgängligt efteråt på AGFO.se 

Det här eventet genomförs med stöd av AGFOs huvudpartners CulinarFazer och Lantmännen.

AGFO Talk sänds live från Gröna Näringslivets Hus i Stockholm. Vill du också jobba i resurseffektiva lokaler, där hållbarhet och grön innovationskraft är i fokus? Hör av dig till hello@agfo.se.

Kategori

Press contact

contact-person Sanna Sjöholm Kommunikationsansvarig sanna.sjoholm@lrfmedia.se 010-184 45 02

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap