KTS Huggarvagnar registreringsbara för europeisk trafik standard!

K.T.S har under ett års tid jobbat med att få huggarvagnar typgodkända för vägregistrering enligt europeisk standard. Certifikatet för detta utdelades till företaget för två veckor sedan. I och med detta kan K.T.S Huggarvagnar nu enkelt registreras och försäkras för körning på allmän väg. För att kunna få huggarvagnen typgodkänd på det här sättet behöver den vara utrustad med testade bromsar och godkänd belysning.

I Sverige har efterfrågan på möjligheten att registrera huggarvagnar genom åren varit ganska liten men under hösten och vintern har allt fler kunder i Sverige och framförallt Norge efterfrågat att kunna få sin nya huggarvagn levererad så att den är godkänd direkt för vägtrafik. Tidigare har slutkunden själv fått göra mycket av jobbet med att köra till olika provningsanstalter och ha kontakt med myndigheter, men i och med den nya dokumentationen från K.T.S kommer allt att bli otroligt mycket enklare. K.T.S är alltså väl förberedda när krav om registrering av huggarvagnar når den svenska marknaden!

K.T.S har ett brett sortiment av huggarvagnar från 5,5 till 13,0 ton i både enkel- och dubbelramsutförande. Kranarna finns i längder från 4,7 till 7,5 meter.

Välkommen att kontakta oss!

019-585010

info@kts.se

 

För mer info om K.T.S produkter, surfa in på vår hemsida!

K.T.S Hemsida

Film på K.T.S Huggarvagn med Energiklipp.

 

Kategori
Tags

Press contact

Andreas Nilsson VD nilsson@kts.se 019-585002
Daniel Järlebark Säljare daniel@kts.se 019-585003

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap