Invigning i Ljungby Däcks nya lokaler.

Ljungby Däck, medlem i Däckpartner, flyttar till större lokaler och den 4 – 5 mars anordnar man stor invigning på Ringvägen 3a i Ljungby.

Många leverantörer finns på plats och Ljungby Däck bjuder på mat och dryck.

Maravge Dursun från Gripen Wheels är på plats för att presentera våra produkter och prata däck- och hjullösningar.

Gripen Wheels erbjuder kanonpriser på däck och fälg under invigningen.

Öppettider:

Fredag 10:00 – 17:00
Lördag 10:00 – 15:00

Ljungby Däck, medlem i Däckpartner AB

Ljunby Däck startades på 80-talet av Janez Presinger. Janez började rostskyddsbehandla bilar men övergick mer och mer med att sälja och montera däck. Sonen Adam tog över verksamheten 2010 och drev verkstaden vidare med sin bror Tommy.

2015 såldes Ljungby Däck till Dan Karlsson och Rob ”Robban” Magnussonsom utökade verksamheten till att sälja och montera alla typer av däck såsom lastbil, lantbruk, entrepenad och truck. Vi har även servicebuss för jourjobb dygnet runt.

På Ljungby Däck har alla lång erfarenhet av däckbranschen. Man utvecklar ständigt verkstaden för att kunna jobba smidigt och enkelt men även för att det ska bli enkelt och smidigt för kunden att besöka Ljungby Däck

Man säljer och monterar däck och fälgar till alla typer av fordon.

Kom och träffa Maravge Dursun från Gripen Wheels och få hjälp med allt du kan tänkas behöva av däck, fälg och kompletta hjul. Vi kommer att ha speciella erbjudanden under visningsdagarna!

Välkomna!

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap