Guide: så kommer du igång med företags-podcast

De senaste åren har podcast-fenomenet tagit världen med storm och idag lyssnar mer än hälften av oss svenskar på podd varje vecka. Som ett resultat av detta har vi märkt att allt fler marknadsavdelningar efterfrågar en partner som kan hjälpa till att starta upp en företagspodd. Men hur ska man som företag tänka – är det för sent att hoppa på tåget? Och kommer företagspoddar någonsin kunna hamna på topplistan?

 

Genom att fylla i vår checklista får du svar på om din podcast-idé står sig tillräckligt bra gentemot konkurrenterna. Du får dessutom hjälp att förbereda det som behövs för att komma igång. Checklistan kan användas i idéstadiet när du arbetar fram det bäst lämpade konceptet för ditt varumärke, eller som underlag för dig som ska presentera en podd-idé för ledningsgruppen.

Läs hela artikeln och få svar på vanliga frågor här.

Får du inte upp checklistan som en pop-up på denna sidan? Maila oss!

Är du en av de som tänker att podcast skulle kunna vara nästa steg i företagets innehållsplan? Börja med att ladda ner vår checklista!

Kategori

Press contact

Rasmus Ohlin VD rasmus.ohlin@anothermedia.se +46 72-402 41 42
Josefine Blomquist Försäljningschef josefine@adviser.se +46 70-164 67 59

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap