Gripen Wheels duktiga monteringsteam fotar WESTLAKE SR01H SOFT DRIVE

Gripen Wheels duktiga monteringsteam har fotat ett gäng kompletta hjul med WESTLAKE SR01H Soft Drive innan de lämnade vårt lager.

Westlake SR01H Soft Drive är solida däck som är tillverkade för att gå på maskiner som ska utföra jobb inom återvinning, och avfallshantering. Däcken passar även bra för användning på skrotgårdar och soptippar samt inom stål- och slagghantering

Extra djupt däckmönster garanterar lång livslängd. Som exempel kan nämnas 23,5 -25 som har hela 90 mm mönsterdjup. Däcken är 100% punkteringsfria eftersom de är solida. Vidare är de tillverkade med skärtålig gummiblandning och massivt däckmönster.

SR01H Soft Drive har dessutom apertures, det vill säga hål i däcksidan, som bidrar till mycket hög körkomfort trots att däcket är massivt. Vidare är däckmönstret producerat med en antivibrationskonstruktion, som ytterligare bidrar till förarkomforten.
Den solida däckstommen bidrar med mycket hög lastkapacitet jämfört med motsvarande luftfyllda däck.

– Driftsäkra – 100 % punkteringsfria.
– Inga avbrott – inga stillestånd.
– Utmärkt stabilitet och lättrullande.
– Det mest ekonomiska alternativet.

De vanligaste dimensionerna lagerhåller vi liksom fälgar till dessa.
23,5-25 L5 SR01H SOFT DRIVE WESTLAKE SOLID/MASSIV
20,5-25 L5 SR01H SOFT DRIVE WESTLAKE SOLID/MASSIV
26,5-25 L5 SR01H SOFT DRIVE WESTLAKE SOLID/MASSIV
16,00-25 SR08 SOFT DRIVE WESTLAKE SOLID/MASSIV
17,5-25 L5 SR01H SOFT DRIVE WESTLAKE SOLID/MASSIV

Vi garanterar marknadens bästa pris på dessa däck jämfört med övriga alternativ och lämnar dessutom 5 års garanti.Däcken köper ni via Gripen Wheels återförsäljarled.

För leverantörer inom de gröna näringarna

Är du leverantör inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad eller maskin? Med Mnews kan nå journalister och bygga relation med potentiella kunder genom att publicera nyheter som sprids i rätt kanaler. Registrera företagskonto

Share via
Copy link
Powered by Social Snap